I dag var stylistene Jan Thomas og Christopher på Herkules – se bildedryss : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

Som jeg fortalte i mitt forrige blogginnlegg, skulle stylistene Jan Thomas og Christopher Mørch Husby komme på Herkules kjøpesenter i Skiens-byen. Jeg var selvfølgelig på plass på senteret, og det med mitt Sony spesilref-kamera så klart. Det var også veldig mange andre Telemarkinger som hadde møtt opp. Min kjære B var også med, men hun var på en liten shoppings-runde i ulike butikker på senteret mens jeg fikk med meg stylistene. Jeg tok (som jeg gjør i alle ulike arrangementer) en del bilder og videoer. Dere vil etter hvert kunne få se bildedryss i mitt fotogallerier, klikk her. Det vil komme en eller flere videoer i dette innlegget, litt senere. Det var VITA-butikken som inviterte folket til speed-date på senteret. Det hele startet fra klokken 17-19.00 i dag. Jan Thomas og Christopher delte sine beste makeup- og hårtips, og ga produktanbefalinger spesielt tilpasset den enkelte. Det var også mulighet å få hele 20% rabatt på alle produkter fra Jan Thomas Studio Cosmetics. Jeg selv kjøpte med meg et produkt med 20 %. Om hvilke produkt jeg kjøpte med meg, kan dere få vite litt senere. Stylistene var tidligere lykkelig gift med hverandre i noe år , før kjærligheten tok brått slutt mellom dem. I dag er de fortsatt gode venner, de er glad i hverandre, og jobber fortsatt veldig bra sammen  : )

 

EKSKLUSIV VIDEO: Jan Thomas og Christopher på Herkules i Skien:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *