Toppblogger besøkte Porsgrunn – hva skjedde før møte med bloggeren? : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

 

LES: Det ble en lang kveld på nattklubben – med Sophie Elise som DJ-girl : )

 

 

På Fredag den 3 Juni, fra ca. klokka 22.00, var rosablogger Sophie Elise Isachsen på besøk i Telemark/Porsgrunn.Dere kan gjerne lese mitt forrige blogginnlegg. Bloggeren prøvde seg faktisk som DJ-girl ved Park Bar nattklubb. Før min kjære jeg skulle ankomme nattklubben for første gang, gjorde vi en del ting og tang før den tid. Blant annet var vi innom Down Town kjøpesenter. Vi gikk en lang og god gåtur. Vi knipset noen gode bilder. Og flere ting. Til slutt så var vi og spiste en deilig middag på et koselig utested, ikke så langt fra nattklubben. Jeg har tidligere bodd i flere år i byen, før jeg deretter flyttet videre.Da vi var ferdig og inntatt maten,dro vi så inn på nattklubben, som åpent kl.22. Da Sophie hadde fått prøvd seg som DJ. Mange dansetrinn hadde blitt tatt på dansegulvet. Jeg hadde fått knipset noen bilder, osv.  Min kjære og jeg hadde sittet og kost oss med goder drinker, god musikk og stemning. Så hadde det gått noen timer. reiste vi så hjem ca. kl. 01. Hva spiste vi? Hvilke utested var det? Osv. Dere kan nå for første gang se alle bildene i fotogalleriet her. Dere kan også se noen bilder på Instagram her  : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *