I dag er Inger-Lise Øystese fra Langesund kreftsyk – i dag ga vi henne vår støtte : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

 

LES:  Bli med og støtt kreftsyke Inger-Lise – starter fra kjøpesenteret : )

 

 

I dag var det endelig tid for innsamling for trebarnsmoren, Inger-Lise Øystese fra Langesund I Telemark. Øystese er i har i dag diagnosen brystkreft med spredning til ulke organer i kroppen. Inger-Lise vil trenge en veldig viktig kreftmedisin, men som det offentlige dessverre ikke dekker for henne. Det er bakgrunnen for innsamlingen i dag, for å samle inn nok penger til hennes medisin. Itillegg er arrangementet også ment for å sette generell søkelyset på kreft-saken, og for andre kreftsyke i samme situasjon. Både litt før, og etter at klokken hadde passert akkurat 17.30, så hadde det møtt opp en god del støttespillere på Parkanlegget ved Amfi Brotorvet på Stathelle.Hele arrangementet varte fra 17.30 til ca. 20.00. Jeg var selv var selvfølgelig på plass, for å gi min støtte til Inger-Lise. Dere kan se noen av mine bilder fra innsamlingen i galleriet her . Det vil senere komme noen få videosvuter : )

 

 

 

 

NB: Jeg skriver mer på dette innlegget senere…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *