Bli med og støtt kreftsyke Inger-Lise – starter fra kjøpesenteret kl 17:30 : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

 

Som jeg skrev i mitt forrige blogginnlegg den 27 Mai, så trenger kreftsyke Inger-Lise Øystese fra Langesund en viktig kreftmedisin som det offentlige dessverre ikke dekker. Hun har  brystkreft med spredning. I dag, Fredag 8 Juni, kl.17.30, er det arrangert en innsamling som har fått navnet, «Gå for Inger-Lise-dagen 8. juni». Det hele vil starte fra Brotorvet Amfi kl 17:30, som ligger på Stathelle i Bamble. Det er blant annet Stine Amundsen inviterer hele Telemark til å delta i innsamlingen. Hun har også fått med seg Solkystenmagasinet, Amfi Brotorvet G-Sport og treningssenteret hun er daglig leder av, Nr. 1 Fitness treningssenter i Langesund på innsamlingsaksjon <3 Dere bør lese denne nyhetssaken fra  Varden.no her,  Jeg har noen avtaler og ærend i dag,, men vil selvfølgelig prøve å delta på innsamlingen. Hvis jeg ikke får kommet å deltatt på løpet, så vil jeg likevel sende inn min støtte på følgende konto: 260.134.577.50. Det kan også dere andre kunne gjøre, om dere ikke får kommet. Bilder vil komme i galleriet  her  : )

 

 

 

(Foto/Skjermtrump/Jan Bjørn TaranrødVarden/ Brotorvet Amfi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *