Det ble en lang kveld på nattklubben – med Sophie Elise som DJ-girl : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

I går ankom rosabloggeren Sophie Elise Isachsen fra Harstad, Porsgrunn-byen i Telemark. Det skal være hennes aller første gang i byen. Vi har jo alle fått med oss at bloggeren faktisk har tatt fatt på DJ-yrket på alvor. Og i går så var hun med begge sine hender, som til vanlig brukes til blant annet å blogge med, den som var sjef for musikkspakene, hvor hun prøvde seg som DJ-girl ved Park Bar Nattklubb. Det åpnet klokka 22.00, men Harstad-jenta var først på plass ved klubben klokka. 00.00. Dere kan lese denne saken fra lokalavisa Ta.no. Jeg var selvfølgelig på plass ved nattklubben, og hadde en veldig fin kveld. God opplevelse, god musikk, og god stemning. Med meg hadde jeg min kjære B. Det var faktisk vår første gangen vi begge var ved klubben. Vi kommer gjerne tilbake senere en gang. Det var også gode og blide ansatte og vektere som jeg møte ved Park Bar. For dere som lurer på det, siden jeg før har nevnt at jeg bl.a har angst,  så trosset jeg også min lille angst. Det gikk faktisk bra, selv om jeg kjente angsten fra tid til annen. Jeg som bl.a ELSKER å ta bilder, har fotoutstillinger, driver frilans for å få mine bilder kreditert og/eller motta honorar, hadde selvfølgelig (og som vanlig) mitt speilreflekskamera med meg. Dere kan se bildedryss i galleriet  her  . Se også noen bilder på Instagram her. Det var fult hus og ikkeminst god steming på nattklubben i går. Sophie Elise er  også på plass som DJ på Lørdag 4 Juni.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *