Vil du følge Sophie Elise i kveld?Det skal jeg! Fra kl. 22.00i PORSGRUNN : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

Vil du følge Rosablogger Sophie Elise Isachsen i kveld?  Hun skal faktisk prøve seg som DJ-girl. Det hele starter kl. 22.00 ikveld, ved Park Bar Nattklubben(her) i Porsgrunn,  Jeg skal være på plass når en av Norges største blogger entrer Porsgrunn i kveld.Jeg hjelper deg  (skal ihvertfall prøve) å følge Sophie. Sånn kan dere bli med meg å følge Sophie, en av mine favoritt toppbloggere : )

 

-> Facebook:  HER

-> Instagram.  HER

-> Alle bilder og videoer vil komme i fotogalleriet  HER 

-> Det kommer også eget blogginnlegg HER  og HER! 

-> Nattklubben kommer nok også til å lege ut bilder  HER

 

  • LES INLEGG OM SOPHIE ELISE:

 

 

-> Jeg vil prøve å dra på NATTKLUBB en kveld i byen – Rosablogger kommer på besøk

-> Hele kvelden min med Rosablogger Sophie Elise – vil koste meg 100 eller 200 kroner

-> Ja, jeg skal ha en hel helg sammen med Sophie Elise ? gleder meg veldig!

(Foto/Park Bar Nattklubb Porsgrunn)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *