Jeg vil prøve å dra på NATTKLUBB en kveld i byen – Rosablogger kommer på besøk : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

Jeg har lenge tenkt å dra på en Nattklubb ute på byen, hvor det er mye folk som ferdes. Meg og ut i byen på utesteder på kveldene, er noe som er veldig lenge siden jeg har prøvd å dra på. I dag skal jeg kanskje prøve å gjøre det igjen. Jeg vil dermed igjen få utfordret min lille angst. Det er jo bra. Jeg vil gjøre det i forbindelse med, som jeg før har fortalt dere i annet blogginnlegg, når Norges største rosablogger Sophie Elise Isachsen fra Harstad kommer til

 

 

Porsgrunn-byen. Hun kommer faktisk for å prøve seg som DJ-girl fra Harstad. Det hele vil finne sted ved Park Bar Nattklubb i Porsgrunn, hvor jeg ikke hadde vært før, men (ubevist) kjørt og gått forbi flere ganger på dagtid. Jeg var  (bevist) innom klubben en kort tur i går, for både å se og å føle hvordan det vil være å komme ditt til kvelden, når bloggeren kommer på besøk.  Dere ser en kort video øverst. Som dere kan se av mitt øverste foto, tok jeg noen få bilder. Se flere i galleriet her  : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *