Inger-Lise Øystese fra Langesund trenger kreftmedisin – innsamling 8 Juni : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

Inger-Lise Øystese fra Langesund i Bamble, er trebarnsmor, og har i dag brystkreft med spredning. Nå så trenger hun en veldig viktig kreftmedisin, som det offentlige dessverre ikke dekker. Den koster hele 1 million kroner. Dere kan lese hele nyhetssaken på Varden.no her.  Stine Amundsen reagerte veldig da hun fikk høre at Inger-Lise selv måtte betale for å holde kreften i sjakk. Nå har hun gått inn for å inviterer hele Telemark til å komme å gå fra Brotorvet (som ligger på Stathelle) for Inger-Lise Øystese. Nå blir det holdt en innsamling på Onsdag 8 Juni, klokka 17.30, for å få inn penger for å dekke behandlingen til Inger Lise. Bli med dere også!  : )  Jeg som selv generelt bryr meg, og av egen erfaring har mistet noen med nettopp kreft,  vil selv  (om ikke annet kommer i veien) komme til å møtte opp for å g min støtte. Gjør det du også!  : )  Slik som veldig mange andre der ute gjør, så gir jeg også støtte til Kreftforeningen  : ) Viktig!  <3

 

 

 

 

(Foto/Skjermtrump/Jan Bjørn Taranrød)Varden)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *