Jeg skal prøve å ta OLJE-skift på min egen bil – det er min første gang : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

Helt siden jeg fikk meg min egen bil, har bilen vært levert på bl.a bilverksteder, eller at familie/venner/bekjente har hjulpet meg.  Nå har jeg endelig gått inn for å prøve å gjøre mer på min egen bil. Det er bl.a fordi at jeg i dag (bedre enn før) kjenner at det kan være gøy og riktig, å gjøre litt på sin egen bil. Ikke bare få hjelp av andre, eller levere den på bl.a verksted. I tillegg så er jeg også økonomisk tjent med å gjøre det. Nå så skal jeg kanskje bl.a prøve meg å ta OLJE-skift på bilen. Det er noe ikke ha gjort før helt alene.  Vil jeg klare det tro? Det gjenstår å se. Jeg vil ihvertfal spare/tjene mellom 800-1500 kr som det koster å få verksted til å gjøre det. Når det er gjort, er neste å kunne skifte over til vinterdekk. Ect.. For dere som lurer på det, så har jeg gjort små ting på bilen. Det er bl.a å skifte lys, vaske bilen, hele på olje/+ peile olje, fylle bensin, fylle annen flyttende, sette på enkle deler på bilen, sette  på nye vindusviskere (bak/foran), ECT..  Jeg vil å finne mye bra å finne av god hjelp og veiledning når det angår bil. Bla. er det mye bra hjelp via Bil-Temas  YouTube-kanal  . Jeg vil å prøve gå for å låne noen bøker, videoer, ect. Ja etter hvert vil jeg bi selve «bilmester» på bil, og da kan jeg gjøre (nesten) ALT  på bilen min, hehe  : )

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *