I Juni skal jeg dra på VG-listashow i Oslo – Kanskje vi sees der! : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

 

 

 

Jeg har mange ganger tenkt å dra på VG-lista, som hvert år arrangeres flere steder i Norge.  Nå så kunne jeg tenkt meg å dra når det showet arrangeres på Rådhusplassen i Oslo, Fredag den 24 Juni i år. Av de mange artistene som er med på årets turne, skal blant annet Sandra Lyng og Marcus og Martinus stå på scenen. Om hvilke andre artister og hvilke andre byer showet kommer, se hele lista, klikk  her  : )  Jeg har før tatt noen bilder av tvillingbrødrene, da de var på Down Town senter i Porsgrunn i fjor, se bildene  her   også delt i Varden.no  her. : ) Se også noen bilder jeg tok av Sandra Lyng, da hun var på Stevneplassen i Skien. Se de bildene her. Jeg har som før nevnt angst, men har blitt bedre. Men kan bli bedre. Slik er det jo for alle. Ved å dra på bl.a Vg-showet hvor det er mange tusne mennesker, så får jeg virkelig utfordret min lille angst. Gleder meg, og gruer meg : )

 

 

 

 

 

 

 

(Photo: Privat)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *