Nå vil min lege se meg inni i rumpa – dere kan lese hvorfor : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

Ja det stemmer det faktisk  dere. Min egen fastlege vil gjerne se meg i rumpa. Hele grunnen er fordi at jeg lenge har hat mye blødning i rumpa mi da jeg har tørket meg etter dobesøk. Det har variert fra tid annen, og det har kommet mye blod. Hele rumpe-sjekken vil finne sted i en gang i neste måned. Jeg håper at det ikke er noe farlig, og legger det hele (og alle bekymringer ) over på Gud. Fastsegen min trodde hele rikke at det var noe farlig, men at gjerne vil sjekke det til neste timen i Juni-måned.  Utenom rumpe-blødningen min, har jeg sår i magesekken. Jeg tar tablett for det. Jeg har blod i urinen min. Det må sjekkes  av og til med urintest når jeg har legetimer. Jeg har kull/klump i min den ene testikkelen min. Må og sjekkes/følges opp i legetimer. Ect.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *