I dag har jeg fått meg en ny sommer-sveis – se alle bildene : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

I dag har jeg gjort en del ting og tang, og har vært både i Skien og Porsgrunn.  Som dere kan se av bildet over og under, har jeg blant annet vært og klippet håret for sommeren, og har dermed fått meg «sommersveisen» : ) Hårklippet gjorde jeg hos frisørsalongen som heter «Noor Frisør» i  Porsgrunn, og som jeg har vært fast kunde i lang tid. Jeg er veldig fornøyd

med både hårklippingen, hårsalongen, servicen, kundebehandlingen, og god trivsel.  Salongen ligger kort vei fra togstasjonen i Porsgrunn (Jernbanegata) Hvis dere ønsker dere en frisør-time, eller noe annet, ta kontakt med Noor-frisør på 47+ 91601439. Det  Dere kan se alle bildene mine fra frisørtimen og annen bildedryss, når det kommer i galleriet  her  : )

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *