Ja, jeg skal ha en hel helg sammen med Sophie Elise – gleder meg veldig! : )

Hva skjer? her  og her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )  Hverdags-blogg.

 

 

LES:  Toppblogger har angst . Det har jeg å. Viktig med åpenhet!

 

 

Ja dere leste helt riktig i overskriften overfor. Jeg skal ha en hel helg sammen med Sophie Elise Isachsen fra Harstad. Men det er  dessverre en hakk med det hele. Det blir selvfølgelig ikke (helt) en hel helg helt alene med Sophie. Jeg både må og skal selvfølgelig dele hele helgen sammen med veldig mange andre Telemarks-fans/publikum . Jeg personlig gleder meg veldig! Ja selv om jeg er over 30, hehe. Hvorfor? Jo fordi hun er av mine favoritt Toppbloggere, og fordi hun er en veldig inspirerende jente, både som person og blogger.  Jeg har også alltid hat stor drøm om å møte henne. Nå blir  drømmen realisert! Både hun og Anna Rasmussen fra Stavanger, og mange andre bloggere. Sophie Elise kommer faktisk til  arrangementet som har fått navnet, «En weekend med Sophie Elise.». Hun skal faktisk  prøve seg som DJ.Det hele vil finne sted på Park Bar og Nattklubb i Porsgrunn-byen hvor jeg før har bodd.  Tide er Fredag den 3 Juni, klokka 22.00. Det er 18-årsgrense. Jeg vil som vanlig komme med bildedryss fra hele arrangementet, i mitt eget fotogalleri her. Jeg gleder meg! : )

 

 

 

LES: Vi kunne satt på Spotify, men bedre å se henne i DJ-boksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *