Min favorittblogger Anna Rasmussen har valgt intimkirurgi etter voldtekten – åpenhet! : )

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter
En av blant mine favoritt Toppbloggere, Anna Rasmussen fra Stavanger, har valgt å stå åpent frem med sin historie om at hun har tatt intimkirurgi etter voldtekten hun skal ha blitt utsatt for to måneder etter sin 2 fødsel. Jeg støtter Anna 1010 % for det valget hun tok med å ta operasjonen etter den forferdig og syk handlingen. Hun får også veldig mye støtte av mange der ute i verden. I tillegg får hun å veldig god støtte av kjæresten Jan Lossius. Dere leser også en nyhetssak fra Se Se og Hør her.Dere kan også via bloggen til Anna Rasmussen,se en video hvor hun selv forteller om blant annet operasjonen og hendelsen. Dere kan se den her!  Jeg støtter også hennes åpenhet rundt voldtekten i fjor. Jeg selv har også flere ganger valgt  (både anonymt og åpent, og i ulike medier) å stått frem med min historie om overgrep. Jeg sto senest åpent frem i VG i April år. Dere kan lese hele min historie i Vg her.  Både Anna og jeg står sammen om åpenhet! Veldig viktig!!  <3
(Foto:Anna Ramsussen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *