Favoritt-blogger, Anna Rasmussen, blir grovt mobbet av mange! :(

Hva skjer?   her – Få flere lesere  her!  Insta  her!  Galleri  her! )   Les-nyheter

 

LES:  Nå er Anna Rasmussen gravid igjen! : )

 

Ja dere leste helt rikitg i overgriften. En av mine blant mange favoritt-bloggere, Anna Rasmussen fra Stavanger (Mammatilmichelle), blir faktisk grovt mobbet av veldig mange. Mobbingen har egentlig

pågått veldig lenge, men steget mer etter at hun fortalte at hun nå er gravid for 3 gang. Gratulerer så mye til Anna  og Jan! <3 Jeg selv vet personlig alt om det,og ha blitt mobbet grovt i barndommen

og gjennom i hele min oppvekst. Det hele er godt dokumentert.  (mobbing). Kjære alle dere mobbere, hvorfor gjør mobber dere? Hva vil dere oppnå med det? Har dere problemmer? Ect. Jeg ber nå på

vegne av både Anna, og meg Mauricio, og mange andre der ute som blir mobbet, om at dere alle mobbere vennligst og snarrest slutter med det! Jeg ber om at dere heler søker hjelp, i stedenfor å mobbe

og ødelegge andre mennersker.Det er veldig bra at Anna Rasmussen har valgt å være åpen om mobbingen, både  via sin egen blogg (hun har skrevet flere innlegg.Bl.a denne) og i media. Jeg selv også

i ulike blogg (og flere innlegg) og ulike medier stått en del anonymt og åent frem om bl.a mobbingen. Les bl.a denne. Om ikke så lenge (får snart fast dato) , vil jeg igjen stå åpent frem med min lange livshis-

torie fra oppvesten i VG . Den handler blant annet om mobbingen jeg har opplevd i oppveksten. Det kommer både i avisa og på deres nettside på Vg.no.  Dere kan gjerne les mer om mobbing på Ung.no.Det

er veldig viktig både for seg selv, samfunnet, og systemet, at hver enkelte av oss, (når hver og en er klar for det) velger åpenhet fremfor å tie om blant annt mibbing i oppveksten. Dem alle skal jo ta lærd-

om og ansvar av våre historier. Mange velger og anmelde mobbingen enn opplver, eller har opplevd,, mens andre ikke. Jeg selv har ikke anmeldt mobbing jeg har vært utsatt for. Men jeg har faktisk lenge vur-

dert, sammen med en av mine advokater i Oslo, og anmelde mobbing og kreve oppreisning. Anna Rasmussen har selv slik jeg forstår hennes innlegg, vurdert at hun evt vil anmelde mobbingen hun utsettes

for. Det håper jeg at hun virkelig vil gjøre, og vil heie på henne, og støtte henne 100%. Som hun selv skriver på blogen, så blir dessverre mange anmledelser angående mobbing henlagt av politiet. Hun men-

er derfor at det kanskje ikke er noe vits å anmelde mobbing.Jeg er veldig enig med henne. Samtidig mener vi begge at det likevel er vikitg at hver enkelte anmelder mobbing, for både å vise de de som mo-

bber og samunnet generelt, at vi IKKE aksepterer mobbing! Vi vil alle være med å vise åpenhet, og samtidig drive et vikitg forebyggende arbeid i vårt smfunn <3 Hvis det er flere som har en historie om mobbing,

eller annen typ historie. Så del den gjerne under i kommentarfeltet. HUSK, Åpenhet er viktig!  <3 Jeg vil gjerne igjen gratulere Anna, med sin 3 graviditet. Jeg ønsker både henne, barna, og hennes kjæreste Jan

Lossius, allt godt i fremtiden. Jeg vil si at Anna er ei veldig sterk og modig jente, som ikke lar seg knekke av mobberne. Jeg ser opp til henne som et forbilde, (både som person og blogger) for hennes åpenhet

om de veldig mange tingene hun har erfart på sin vei i livet.  <3  Jeg har som dere ser av innlegget, valgt ut to bilder av meg og

Anna hvor vi smiller. Det er fordi at enten hun eller jeg har latt oss knekke av dere mobbere. Det er vi som enkelt og greit,

vinner over mobberne. n annen blogger som også er en av mine blant favoritter, og som beklageligvis også blir mobbet og sendt krenkende kommentarer, er rosablog-

ger  Sophie Elise Isachsen fra harstad. Vi som blir mobbet, eller har blitt mobbet, kan ikke annet enn å stå sammen mot mobbing, og være åpen om det : )

 

 

Facebook: Stopp mobbingen. ( Stoppmobbingen.net  )

 

 

 

(Foto: Guro Holmene (NA Bilder))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *